Rookafzuiging diathermie

Diathermische rook, ook wel chirurgische rook genoemd, is een gevaarlijk bijproduct dat tijdens operaties in ziekenhuizen, poliklinieken en privéklinieken ontstaat bij het gebruik van elektro-chirurgische pennen, lasers, ultrasone apparaten en andere chirurgische instrumenten. Deze rook is schadelijk voor het OK-team en de patiënt.

5 belangrijke redenen voor diathermische rook afzuiging zijn:

  • bescherming gezondheid van OK-team
  • vergroting patiëntveiligheid
  • beter zicht voor de chirurg
  • geen wazige videobeelden tijdens de operatie
  • geen stankoverlast

Hovmed: specialist in rookafzuiging diathermie

Hovmed is gespecialiseerd in rookafzuiging diathermie in de operatiekamers van ziekenhuizen, poliklinieken en privéklinieken. Ons productenscala omvat een uitgebreid pakket aan:

Hovmed met Buffalo Filter

Voor dit complete productenpakket werkt Hovmed zeer nauw samen met Buffalo Filter. Buffalo Filter is dé wereldwijde marktleider op het gebied van rookafzuigsystemen.

Buffalo Filter is continue bezig zichzelf te verbeteren en te innoveren. Daarbij is uw mening als chirurg, OK-assistent of medisch technicus belangrijk; elke vraag of opmerking van professionals die op de OK-vloer werken, neemt Buffalo Filter serieus. Mede daardoor biedt deze rookafzuigingspecialist de beste producten die op dit gebied verkrijgbaar zijn.

Wilt u meer weten over rookafzuiging? Bent u geïnteresseerd in een proefplaatsing? Neem contact met ons op via de telefoon  (0)88 80 80 300 of  mail ons.

Hovmed deelt graag kennis en kunde over rookafzuiging diathermie

Bekijk hier ons assortiment voor rookafzuiging